För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Premiärsuccé när Företagarna Sunne arrangerade bygg-, hantverk- och servicerunda

Publicerad 5 maj 2023
I lördags var det premiär för Sunnes bygg-, hantverk- och servicerunda.
Linda Isaksson, ordförande Företagarna Sunne och Richard Lindqvist, valberedningen.

Det var under lördagen som premiären för Sunnes bygg-, hantverk och servicerunda ägde rum, ett initiativ av Företagarna Sunne. På plats var närmare 44 företag på 18 platser i Sunne. Trots lite svajigt väder med både regn och solsken så var Företagarnas nya ordförande Linda Isaksson nöjd med utfallet.

- Det är väldigt roligt att så många som 44 är med nu och tar chansen att visa upp sig, säger hon till tidningen Frykdalsbygden. 

44 representerade företag

Anledningen till att fokuset vilat på företag inom bygg-, hantverk och servicebranschen är för att många av dessa är småföretagare som annars inte alltid har så stora möjligheter att exponera sin verksamhet på en bredare front förklarar Linda.

- Rundakonceptet är annars vanligast inom konst och konsthantverk. Men vi vill ju visa upp hur otroligt många fina företag Sunne har, säger Linda till tidningen.

Populärt evenemang återkommer till hösten 

Intresset på rundan var populärt och föreningen planerar för ännu en till hösten. 

- När jag har pratat med företagen har de framfört att det passar bra med en runda på våren, när folk rustar för sina projekt utomhus, och en på hösten, när det är dags för inneprojekten, säger Linda avslutningsvis. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna