podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De fick ta emot Sunnes finaste företagarpriser

Publicerad 7 jun 2023
Nu har Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sunne 2023 utsetts!

Det var under en solig sommarfest ute på restaurang Kulinarika som Företagarna Sunne arrangerade ett mingel för att hylla det hängivna näringslivet i Sunne. På plats var deltagare från många olika branscher som fick njuta av en fantastisk god sommarbuffé med strålande utsikt över äppellunden och sjön Aplungen.

Under kvällen delades även två av Sunnes finaste företagarpriser ut. I år var det kollegorna Henric Persson och Marcus Bergsjö som äger och driver Werma AB som tilldelades priset Årets Företagare 2023. 

- Vi har blivit Årets Företagare, och vi är så stolta! skriver Werma på sin officiella Facebooksida.

Werma levererar produkter och tjänster som underlät- tar, effektiviserar, säkrar och utvecklar arbetet för rädd- ningstjänst, militär och utvalda segment inom industri. Bolaget bildades 2006.

 

Vinnarmotivering:

Med ett ständigt fokus på vidareutveckling och kvalité befäster företaget sin position i en tuff bransch. Bolaget har utvecklat tjänster, produkter och spridit kunskap som skapar hållbara och säkra lösningar till sina kunder. Det är ett företag som visar stor vilja och förmåga att växa, även utanför landets gränser.

Även utmärkelsen Årets Unga Företagare 2023 delades ut under kvällen och årets vinnare blev skönhetsentreprenören Felicia Carlsson som bedriver salongen Bellessa. Priserna delades ut av Företagarnas ordförande Linda Isaksson

- Stort tack för den fina motiveringen, tack till Kulinarika för fantastisk mat och tack till Företagarna Sunne för en härlig kväll, säger Felicia. 

Bellesa är en skönhetssalong och piercingstudio i centrala Sunne som startade 2019. Felicia är utbildad och certifierad frans- och brynstylist, spraytanartist, makeupartist och profes- sionell piercare.

Vinnarmotivering:
Med glöd, passion och viljan att utvecklas har Årets unga före- tagare gått från en tuff start när pandemin kom, till att idag med sin personliga och professionella kunskap ha återkommande kunder från hela Värmland. Med brinnande engagemang ska- pade hon Bröllopsmässan i Sunne som blev en succé för både utställare och besökare. Hon sätter Sunne på kartan och visar att drömmar är möjliga att nå.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna