podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Kristinehamn 2022 prisades under kvällsceremoni

Publicerad 21 apr 2023
Bättre sent än aldrig - nu har vinnarna av Årets Företagare i Kristinehamn 2022 fått motta sitt pris och diplom.
Årets företagare i Kristinehamn 2022 är Conny Lundstedt och Björn Karlsson! Företaget heter InDoor Floor & Wall Sweden AB

Det var under trevliga reformer, under en vinprovning på Oliveriet, som Årets Företagare 2022 fick motta den prestigefyllda utmärkelsen av Företagarnas lokalförening. Årets Företagare i Kristinehamn 2022 är Conny Lundstedt och Björn Karlsson som tillsammans driver företaget InDoor Floor & Wall Sweden AB.

- Oj vad kul! InDoor blev igår utsedda till Årets Företagare i Kristinehamn 2022! Företagarna bjöd in till ceremoni där vi blev diplomerade! Tack alla kunder och hela vårt gäng på InDoor som gjort det möjligt, 

Vinnarmotiveringen lyder:

"Våra pristagare lägger en stabil och snygg grund för sina kunder att stå på. Och kunderna älskar det! Att man efter bara några år efter att företaget bildats, baserat på bland annat kundomdömen, fick en av de finaste utmärkelserna inom detta fält är ett kvitto på det. Men våra vinnare är knappast nya inom branschen, utan har byggt upp många års erfarenheter som gör att man vet hur man ska göra för att göra rätt saker. Det här är två förebilder även utanför golv och vägg, och deras framgångsrika resa fortsätter nu med Kristinehamns finaste företagarpris!".

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna