För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Lyckade företagsveckan i Sunne: "Grande finale på Selma Spa"

Publicerad 14 nov 2022
Efter en hel vecka i företagandets tecken knöts säcken ihop under en fullspäckad heldag inne på Selma Spa.

Under torsdagen nådde näringslivsveckan i Sunne sitt slut och avrundades med Näringslivets dag på Selma Spa, ett samarrangemang mellan Företagarna Sunne, Sunne kommun, Handelsbanken och Fryksdalens sparbank.

- Att få arrangera Näringslivets dag för tredje gången känns oerhört roligt! Nu är det en hösttradition i Sunne eller hur? Säger Åsa Gertling och Marielle Magnusson på näringslivsenheten i Sunne. 

Moderator för dagen var den mycket omtyckta komikerna och tillika föreläsaren Malte Hallquist som såg till att hålla igång dagens besökare och publik.

Näringslivets dag i Sunne utmynnade i år i ett fullspäckat schema med mässa där hela 25 utställare var med på plats för att berätta mer om sina verksamheter. Det bjöds även på föreläsningar av Christian Kopfer och arbetsplatsstrategen Helén Lidström och sedan så avrundades dagen med en härlig after work. 

- Mingel, montrar, samtal, föreläsningar, standup, sång och AW från förmiddag till sen kväll, säger Richard Lindqvist, ordförande i Företagarna Sunne och fortsätter:

- Stort tack till alla besökare, mässutställare, föreläsare, inte minst till Malte Hallquist och till Sunne kommun, Fryksdalens sparbank och Handelsbanken som arrangerade detta tillsammans med oss. Ju mer vi samarbetar desto bättre blir vi!

Tidigare under Företagsveckan har politiker och tjänstemän från kommunen gjort närmare 27 företagsbesök och arrangerat en frukostträff i Byggallerian, uppger tidningen NWT.

Fler nyheter från Företagarna