podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hon blev Årets Företagare i Forshaga 2022

Publicerad 27 jun 2022
Nu har Årets Företagare i Forshaga utsetts!

Ett stort grattis säger vi till entreprenören Millan Johansson som har fått motta priset Årets Företagare i Forshaga 2022. På plats var Företagarna Forshaga tillsammans med representanter från Forshagas kommun för att överraska den nykorade vinnaren som driver butiken Hundshoppen i Forshaga. 

- Jösses! Hur stôlligt är inte det här då?! Känner mig stolt och väldigt överraskad, skriver Millan Johansson på sin Facebooksida. 

Vinnarmotiveringen lyder:

"Efter flera år som anställd tog vår vinnare chansen att bli företagare och driva denna populära verksamhet vidare. Med en osviklig känsla för personlig service lockas kunder från både när och fjärran där de möts av lugn och trygghet, och ett rejält mått av kunskap om produkterna som säljs. Det är en inspiratör och en visionär med många idéer för framtiden, och som ser stora möjligheter att utveckla verksamheten. Något att se fram emot för oss alla med fyrbenta vänner. Årets företagare i Forshaga: Millan Johansson!"

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna