För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Taxichaufför korades till Årets Företagare i Arvika 2022

Publicerad 20 jun 2022
Nu har Årets Företagare i Arvika utsetts!

Det var under måndagsförmiddagen som Företagarna Arvika tillsammans med Arvikas kommun delade ut det prestigefyllda priset Årets Företagare inne på Stadshuset. I år var det entreprenören Hadzo Arnautovic som äger och driver bolaget Arvika-Eda Taxitransporter som fick motta priset:

- Detta hade inte varit möjligt utan våra fantastiska kunder och framförallt våra underbara medarbetare. Vi är stolta och tacksamma över utmärkelsen som årets företagare i Arvika kommun, TACK, säger den nykorade vinnaren Hadzo. 

På plats var Företagarna Arvikas ordförande Bengt Persson för att läsa upp vinnarmotiveringen och dela ut diplom och blommor till den nykorade vinnaren. 

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna