För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Bonnie Miller har korats till Årets Företagare i Munkfors 2022

Publicerad 9 jun 2022
Årets företagare i Munkfors presenterades på nationaldagen.

I år gick det prestigefyllda priset Årets Företagare till den kreativa entreprenören Bonnie Miller som driver Frendo i Munkfors. Ett populärt glasscafé och fik som tidigare var en tvätthall för bilar. I dag finns där en uteservering som fikagästerna kan avnjuta sina egenmixade glasskapelser. Utmärkelsen delades ut av Företagarna Munkfors ordförande Helena Lindqvist Olsson

- Jag är verkligen jätterörd och tacksam och stolt, så himla roligt, säger Bonnie Miller efter att ha mottagit utmärkelsen. 

Vinnarmotiveringen lyder:

Genom nytänkande och förmågan att lyssna in sina kunders behov har Bonnie modigt investerat och utvecklat företaget på kort tid. Med stor servicekänsla, nya idéer och framtidstro har hon helhjärtat satsat på sitt företag och därmed också skapat en  trivsam lokal mötesplats i Munkfors.


Företagarnas ordförande Helena Lindqvist Olsson med Årets Företagare Bonnie Miller.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna