podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

PR-byrå koras till Årets Unga Företagare i Värmland 2022

Publicerad 25 aug 2022
Nu har priset Årets Unga Företagare i Värmland delats ut. Det blev Elias Hedman, Felix Marcusson och David Ragnarsson som driver PR-byrån Brickfield i Karlstad.

Det var under den årliga hyllningslunchen på Residenset i Karlstad som entreprenörerna Elias Hedman, Felix Marcusson och David Ragnarsson fick motta det prestigefyllda priset Årets Unga Företagare i Värmland 2022.

Priset delades ut av landshövding Georg Andrén och Företagarnas regionchef Eva Cooper

- Vi tycker det är jätteroligt att ha fått motta det här priset, en liten byrå i Karlstad! 

Vinnarmotivering:

Det var en gång tre unga idésprutor som formades av det värmländska entreprenörskapet. Med fötterna i myllan håller de huvudet kreativt och kallt när de jobbar med några av landets starkaste varumärken. Från industrier, till små härliga restauranger, till världsartister, alla hittar de till dessa förebilder. De själva fann just sitt manus efter en festival där de konstaterade att de borde starta företag ihop. Resten är, som det heter, historia!

Elias, Felix och David grundade tillsammans kommunikationsbyrån Brickfield i Karlstad 2018 och har sedan dess jobbat med storkunder som Caia cosmetics och Färjestad BK för att nämna några.

I och med vinsten har entreprenörstrion kvalificerat sig till att tävla om titeln Årets Unga Företagare i Sverige. Så den 15 oktober beger sig trion till Stockholm för en chans till vinst även nationellt.

Om Årets Unga Företagare

Utmärkelsen Årets Unga Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Unga Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Unga Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna