podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Grums 2021 utsedda

Publicerad 20 sep 2021
Ett stort grattis till Icahandlarna Oscar, Anna och Jan-Inge Dahlman som under måndagsmorgonen korades till Årets Företagare i Grums.
Foto: Från v. Oscar, Anna och Jan-Inge Dahlman

I samarbete med Grums kommmun delade Företagarna ut det prestigefyllda priset Årets Företagare i Grums 2021 på måndagsmorgonen. I år blev det företagarna Oscar, Anna och Jan-Inge Dahlman som tillsammans driver Ica Supermarket Klingan i Grums som korades. 

Nomineringen löd: 

De gör allt för att få nöjda kunder och det finns inget som de inte fixar. De bryr sig väldigt mycket om sina anställda och är precis som bra ledare och butiksägare ska vara. De har renoverat och byggt om i butiken och satsar inför framtiden i Grums. De är goda ambassadörer för att utveckla företag i Grums kommun och är därför Årets Företagare 2021 i Grums kommun! 

Årets Företagare är organisationen Företagarnas mest prestigefyllda prisutdelning. Utmärkelsen har en lång historia och delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare utses vid olika tillfällen under ett års tid, mellan höst till nästa höst. De i sin tur tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige på galan som äger rum i Stockholm. 

Fler nyheter från Företagarna