För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Ulrika Rönström, regionsamordnare Företagarna Värmland och Örebro län

Publicerad 11 maj 2021
Till stöd för de förtroendevalda finns ett gäng anställda, både regionalt och nationellt. Idag tar vi pulsen på vår regionsamordnare Ulrika Rönström, som arbetar med föreningarna i Värmland och Örebro län.

Hej Ulrika,

Berätta kort om dig!

Jag heter Ulrika Rönström och jobbar sedan 2018 som regionsamordnare för Företagarna Värmland och Örebro län. Jag bor på landet strax utanför Karlstad tillsammans med min sambo och två bonusungdomar. Född och uppvuxen i Stockholm men flytten till Värmland är bland det bästa som har hänt mig. För tillfället planerar vi för att bygga uterum till huset och jag längtar efter att få sätta ut all förodling som just nu bor i garaget.

När jag är ledig är jag gärna ute i naturen med min sambo. Helst i båt eller husvagn. Om vi själva får välja så promenerar gärna och springer ihop. Jag började flugfiska förra året så det kommer det bli en fortsättning av långt upp i norra Sverige i sommar. Älskar att laga mat och lyssna på musik, går gärna på rockkonserter.

Vad lockade dig att komma till Företagarna?

Jag behövde nya utmaningar och sökte jobbet som regionsamordnare på Företagarna hösten 2017, och så himla bra det blev för nu jobbar jag här! Jag älskar mitt jobb och när jag påbörjade min anställning sa min dåvarande chef Hanna till mig att ”det känns inte som att du går till jobbet” och exakt så är det!

Jag är en oerhört stolt medarbetare i denna fantastiska organisation. Jag älskar att få jobba med våra föreningar och att kunna göra skillnad. Att det finns så många där ute som väljer att jobba ideellt med detta för att kunna påverka och göra det enklare att driva företag är beundransvärt.  

Vad är det bästa med att vara medlem i Företagarna?

Du är så långt ifrån själv i dina frågor. Genom en organisation som Företagarna kan man göra skillnad när det kommer till att förbättra företagsklimatet i Sverige. Under pandemin har vi än en gång fått påminna oss om hur viktigt det är med ett företagarvänligt klimat för att vårt samhälle ska gå runt. 

Berätta något kul om dig själv som vi inte visste? 

Jag pratar flytande teckenspråk och har tillbringat flertalet somrar på Sweden Rock, bästa festivalen som finns! Jag älskar att sjunga och jag tror att jag sjungit och uppträtt med ”Simply the best” med Tina Turner mer än 100 gånger. I mitt jobb har jag struktur och ordning men det släpper jag på privat, fråga bara min sambo, för då kan allt hända! 

Fler nyheter från Företagarna