För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ekman om företagsklimatet i Kristinehamn: "Kan bli bättre"

Publicerad 26 maj 2021
Nu har enkätsvar om hur företagare tycker att företagsklimatet är i Kristinehamns kommun, uppger Svenskt Näringsliv.
Foto: Privat

Från näringslivets sida ser man positivt på att Kristinehamns kommun får bättre betyg i företagsklimatet än tidigare år. Företagarnas ordförande i Kristinehamn, Patrik Ekman, tycker att mycket av vad som görs är bra, skriver NKP.se

- Man är på väg åt rätt håll. Våra medlemmar upplever positivare kontakt med kommunen, men det finns fortsatt förbättringspotential, säger Patrik Ekman.

Ställt upp under pandemin

Företagarna har tillsammans med kommunen jobbat för att nå ett förbättrat näringslivsklimat genom en förbättrad dialog. Patrik Ekman tycker att kommunen har ställt upp på företagarna under pandemin vilket har gett resultat.

- Flera problem är identifierade i den kartläggningen. Exempelvis att det finns utifrån och in-perspektiv man bör förhålla sig till, säger Patrik Ekman.

Kan bli ännu bättre

Fortsättningsvis menar företagaren att samarbetet måste fortgå och att kommunen kan bli än bättre:

- Det finns inget vi kan peka på och säga gör det så blir det tio gånger bättre. Resan är påbörjad, det är bara att fortsätta, sägert Patrik Ekman.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna