headphones newspaper video-player

Guldsmed blev Årets Företagare i Hammarö

Katarina Skoglund som driver Arianns Guld och Presentbutik har korats till Årets Företagare i Hammar.
Publicerad 11 jun 2021
Foto: Företagarna.

Katarina Skoglund driver sedan 24 år tillbaka den lilla butiken Arianns som ligger i Skoghall centrum. Under fredagen korades hon till Årets Företagare i Hammar.

Och motiveringen löd:

"Katarina Skoglund har alltid satt kunden i fokus och under rådande omständigheter har hon agerat klokt för att kunden ska känna sig trygg och välkommen till hennes butik. Hon har säkrat sin butik, kunderna kan ringa henne så filmar hon runt i butiken, de kan handla och betala senare via svisch, antingen körs det hem till dem eller så kan de hämta det på Katarinas hemmatrapp."

Själva butiken har funnits i 35 år och haft två ägare innan Katarina Skoglund tog över den för 23 år sedan. Arianns är en butik som lockar kunder även utanför Hammarö kommuns gränser och är en av Skoghalls centrums kärna vilket Hammars kommun vill värna om.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor