podcast news play företagaren I media förmån faq

De blev Årets Företagare i Hagfors 2021

Nu har det äntligen blivit dags att kora Årets Företagare i Hagfors. Det blev Ulf och Annabeth Hallin på Gustavalax.
Publicerad 29 jun 2021
Foto: Företagarna

Under tisdagsmorgonen utsågs Annabeth Hallin och Ulf Hallin som äger och driver Gustavalax till Årets Företagare i Hagfors 2021. På plats var företagarna Hagfors ordförande Per-Olof Henriksson och ledamot Anders Henriksson.

- Vi tycker det är jättekul att det finns så fina och lönsamma lokala företag. De jobbar hårt och levererar bra resultat, säger Henriksson.

Motiveringen löd:

"År efter år levererar de på högsta nivå. Smak, kvalitet, service och lönsamhet. Lokal matproduktion när den är som bäst! I över fyrtio år har de drivit Gustavalax. Och nu är nästa generation på väg att ta över, döttrarna Emma och Karin. Jättekul tycker vi att det finns så fina och lönsamma lokala företag. De jobbar hårt och levererar bra resultat."

I över fyrtio år har företagarna drivit Gustavalax. Där säljer de färsk och rökt lax. Och nu är nästa generation på väg att ta över - döttrarna Emma och Karin Hallin. Gustavalax 

Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.