För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De blev Årets Företagare i Hagfors 2021

Publicerad 29 jun 2021
Nu har det äntligen blivit dags att kora Årets Företagare i Hagfors. Det blev Ulf och Annabeth Hallin på Gustavalax.
Foto: Företagarna

Under tisdagsmorgonen utsågs Annabeth Hallin och Ulf Hallin som äger och driver Gustavalax till Årets Företagare i Hagfors 2021. På plats var företagarna Hagfors ordförande Per-Olof Henriksson och ledamot Anders Henriksson.

- Vi tycker det är jättekul att det finns så fina och lönsamma lokala företag. De jobbar hårt och levererar bra resultat, säger Henriksson.

Motiveringen löd:

"År efter år levererar de på högsta nivå. Smak, kvalitet, service och lönsamhet. Lokal matproduktion när den är som bäst! I över fyrtio år har de drivit Gustavalax. Och nu är nästa generation på väg att ta över, döttrarna Emma och Karin. Jättekul tycker vi att det finns så fina och lönsamma lokala företag. De jobbar hårt och levererar bra resultat."

I över fyrtio år har företagarna drivit Gustavalax. Där säljer de färsk och rökt lax. Och nu är nästa generation på väg att ta över - döttrarna Emma och Karin Hallin. Gustavalax 

Fler nyheter från Företagarna