podcast news play företagaren I media förmån faq

Årets Företagare i Arvika utsedd!

Årets Företagare i Arvika 2021 är utsedd och prisutdelning skedde idag tillsammans med Arvika kommun och Ordförande för Företagarna Arvika, Bengt Persson under coronavänliga former. Vinnaren i år blev Jörgen Andersson, Arvika Auktionsverk Fastighetsbolag AB
Publicerad 8 jul 2021

Motiveringen lyder 

"Arvika Auktionsverk har en affärsmodell som är helt rätt i tiden. När vi alla bör eftersträva att återanvända mera är det precis detta som företaget bidrar med. Genom att sälja begagnade saker på nätet får saker ett andra liv och kommer till nytta igen. Med en satsande inställning och en tillväxt har företaget digitaliserat sin verksamhet genom att satsa på digitala auktioner, och även investerat stort i nya fina lokaler att utvecklas i. Arvika Auktionsverk är en mycket värdig vinnare av priset Årets företagare i Arvika 2021.

Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.