För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Gymägare hyllas i Företagarna Torsbys prisceremoni - blev Årets Företagare

Publicerad 16 aug 2021
Nu har efterlängtade prislyckan även kommit till lilla Torbsy. Sarah Steen är gymentreprenören som i år korades till Årets Företagare i av Företagarna under en ceremoni vid Sahlströmsgården.
Foto: Privat. Sarah Steen vid prisceremonin.

Nu har Sarah Steen, vars träningsanläggning erbjuder allt från gruppträning till onlinecoaching, korats till Årets Företagare i Torsby kommun av Företagarna och kommer nu göra upp i länsfinalen den 24 augusti. 

- Superstolt har jag tagit emot priset som Årets Företagare i Torsby, skriver hon på företagets Instagramkonto.

Sarah Steen driver sedan 2016 träningsanläggningen 60 grader Nord. En plats dit kunder inte enbart kommer till  för att gymma. En av Steens större målgrupper är nämligen nyblivna mammor som vill ha hjälp att träna skonsamt och rehabiliterande efter sina graviditeter, uppger NWT.se.

- Vi jobbar mycket med att hjälpa mammor efter graviditet med att träna upp dem. Och inte bara för träningen i sig utan för funktion, att komma tillbaka stark efter att vara nybliven mamma, säger hon till tidningen och tillägger:

- Seniorträning har vi ju också, och för juniorer och familjepass. Vi riktar liksom in oss på hela familjen.

Fler nyheter från Företagarna