För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Sveriges krogdiss tar kål på arbetstillfällen

Publicerad 21 dec 2020
Företag inom restaurang och besöksnäringen har drabbats hårt av pandemin under 2020. Samtidigt skriver en anonym insändare i NWT att vi inte kan äta oss ur krisen.

Det är i Nya Wermlands-Tidningen som Företagarnas Eva Cooper, regionchef i Värmland, och Patrik Ekman, ordförande i Kristinehamn, ger svar på tal till en anonym insändare till NWT den 15/12 vars syfte är att uppmana Sveriges befolkning att börja laga sin egen mat och sluta äta ute. 

Cooper och Ekman menar däremot att vi bör göra motsatsen. Utan denna sektor mister samhället enorma värden, inte minst arbetstillfällen som vårt välstånd står och faller med. 

Vi ska heller inte förringa de personliga tragedierna för företagare vars livsverk krossas framför deras ögon förklarar kollegorna som uppmuntrar till att vi ska fortsätta stötta dessa företag på ett smittsäkert sätt. 

Läs hela insändaren här.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna