För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

25% rabatt på Sociala medierdagen för dig som medlem!

Publicerad 20 mar 2019
Digitalsnack ger företag utanför storstäderna kunskap inom sociala medier

Varför finns det inte lättillgängliga tips inom sociala medier för företag utanför storstäderna? Det var en fråga Cecilia Victoria Kärrberg och Jenni Laapotti funderade kring 2016. Resultatet blev en how-to podd där företag kunde lyssna och få lättsamma tips och tricks för att lyckas med sin närvaro i sociala medier. Podden kallades Digitalsnack. 

- Egentligen var det ett hobbyprojekt som gick lite över styr. Efter ett år hade podden blivit Sveriges största inom sociala medier. Vi började då fundera på vad nästa steg skulle vara, säger Cecilia Victoria Kärrberg VD Digitalsnack.

På poddens ettårsdag startades Digitalsnack - Sociala mediebyrå för att fortsätta hjälpa företag mer hands-on. Podden lever fortfarande kvar idag och släpper sitt 67:e avsnitt i nästa vecka. Företaget startades i Karlstad men i och med Jennis flytt till Småland, blev företaget en digital nomad. 

- För oss var det mer viktigt att leverera konkret kunskap än vart i landet vi satt. Så vi fick utveckla hela vår närvaro digitalt, så att vi kunde jobba oavsett vart vi befann oss. Idag finns vi i Värmland, Östergötland och Småland med kunder i Sverige och Finland, berättar Cecilia

Förra året startades Sociala Medierdagen, ett heldagsevent inom sociala medier. Idén föddes ur viljan att skapa fler mötesplatser utanför storstäderna för kvalitativt nätverkande samt ny kunskap och inspiration inom sociala medier

- Vi var trötta på att behöva åka till Stockholm, Göteborg eller Malmö för att ta del av de senaste kunskaperna inom sociala medier. Dessutom ville ingen mingla och knyta nya kontakter! Det ville vi förändra med eventet.

Förra året anordnades två utsålda event i Örebro och Norrköping. Nu kommer eventet till Karlstad och Löfbergsskrapan den 9 april.

- Finns inget annat liknande event i Sverige som kombinerar den senaste kunskapen inom sociala medier med inspirerande berättelser från företag som lyckats och samtidigt bredda sitt nätverk, säger Cecilia

Företagarnas medlemmar får 25% i rabatt på biljettpriset med koden SMDVIPKARLSTAD. Boka din biljett senast 2 april på https://socialamedierdagen.se.

   

Cecilia Victoria Kärrberg

VD | Social mediestrateg

cecilia@digitalsnack.se |+46735402287                                                       

www.digitalsnack.se | Podcast | Facebook | Instagram | LinkedIn

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna