För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Säffle utsedd

Publicerad 26 jun 2019

Anders Eriksson, CS Produkion  AB, kommer att representera Säffle i länsfinalen som går av stapeln den 20 augusti. Där kommer Anders att konkurrera med övriga lokala vinnare av Årets Företagare. Vinnaren i länet får sedan representera Värmlands län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.  

För att kunna bli Årets Företagare måste man uppfylla ett antal kriterier. Läs mer om kriterierna här https://www.foretagarna.se/af/arets-foretagare/kriterier/

Juryns motivering:

”Med stort mod – att våga satsa, sticka ut och utveckla sitt företag fyller CS Produktion en viktig del i näringslivsstrukturen. Man har en stor vilja att samarbeta med andra företag, och skapar utveckling och mervärden. Företaget kännetecknas av hög tekniknivå, på både människor och maskiner, och att man tar väl hand om sina medarbetare. CS Produktion är en viktig pusselbit i Säffles verkstadsindustri och näringsliv.”

 

 

Fler nyheter från Företagarna