För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Henrik Andersson från Karlstad valdes in i Företagarna riks valberedning

Publicerad 12 jul 2018
Ny kraft i Företagarna! Entreprenören Henrik Andersson engagerar sig alltmer för företagarfrågor och på Företagarnas Kongress i Göteborg den 24-25 maj valdes han in i valberedningen på nationell nivå. Henrik är sedan tidigare engagerad i Företagarnas Unga Nätverk och som vice ordförande för Företagarna Karlstad/Hammarö/Grums.

Jag är stolt över att ha blivit invald och ser fram emot fortsatt arbete för att utveckla styrelsen och Företagarna. Min sporre är att kunna bidra med ett kontaktnät med många unga entreprenörer över hela landet. Målet blir att säkerställa att unga företagares engagemang och fokus tas tillvara på olika sätt, säger Henrik Andersson.

Henrik är 28 år och driver tillsammans med sin kompanjon Emil Närsten företaget Storepartner Sweden AB. Henrik jobbar över hela landet med miljösmarta rengöringstjänster till butiker, lager, industrier och offentlig sektor. Det innebär praktiskt ångrengöring av b.la. kundkorgar, maskiner, storkök samt höghöjdsstädning – allt för att hjälpa våra kunder att skapa bättre arbetsmiljö för sina anställda, en fräschare upplevelse för sina kunder och sin verksamhet ett svar på höga hygienkrav. Läs mer om Storepartner här http://storepartnersweden.se/

Jag startade som UF-företagare, jobbade sedan som rådgivare för kommande UF-företagare och startade upp verksamheten tillsammans med min kompanjon Emil. Företaget har växt ganska kraftigt på kort tid och det märks att det vi erbjuder verkligen efterfrågas. Sedan 2015 är jag dessutom engagerad i Företagarnas Unga Nätverk och driver frågor och deltar på nätverksträffar där. Fantastisk energi och drivkraft som finns där, avslutar Henrik Andersson.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna