headphones newspaper video-player

Så gick det för de prisade företagarna

Sydsvenskan undersöker idag hur det har gått för tidigare vinnare av Årets Företagare och vi i Företagarna Öresund får berätta om vårt nya pris Årets hållbara företagare.
Publicerad 26 mar 2021

Lomma får nytt företagarpris utöver de tre som redan finns. Sedan tidigare delas tre pri­ser ut i Lomma kommun varje år – Årets företagare,Årets nyföretagare och Årets Servicepris.

– Hållbarhet är avgöran­de för framtiden och det är viktigt att företag jobbar med det utifrån sina förut­sättningar, säger Marie Nilsson som är ordförande i Företagarna Öresund.

Läs hela artikeln här 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor