headphones newspaper video-player

Inspelningarna är i full gång

Inspelningar #mötenföretagare är i full gång. Vi spelar in i Malmö hos Smartfilm.
Publicerad 24 feb 2021

I första omgången deltar sex olika företag:

Flavorboss, Patricia Dianda

Trigo AB, Benjamin Altenstam

Godsinlösen AB (GIAB), Matilda Jarbin

Rena Tak, Kevin Johansson

Prime Catering AB, Sara Brandt

Grohuset (Alnarp Foodtech), Niklas Hjelm & Niclas Lundius Mörck

Snart ligger dessa filmer uppe på www.mötenföretagare.se, samt på vår youtubekanal och är klara att spridas bland unga i olika sammanhang.

Syftet är att inspirera unga att våga ta steget till eget genom att försöka skapa en nära relation via filmerna där unga kan identifiera sig med andra unga företagare.

#mötenföretagare

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor