För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Lomma 2019

Publicerad 2 sep 2020
Priset till Årets företagare i Lomma kommun delas ut varje år av Företagarna Öresund i samarbete med Lomma Företagsgrupp. De senaste åren har det ordnats näringslivsmingel i samband med utdelningen av priset. I år arrangerades en mindre, coronasäkrad tillställning vid Långa Längan i Bjärred.
På bilden: Tord Svensson Företagarna Öresund, Kristoffer Samuelsson Årets Företagare i Lomma och Anders Edenfjord Lomma Företagsgrupp

Årets Företagare i Lomma för kalenderåret 2019 blev Kristoffer Samuelsson på M Samuelssons Bygg AB, ett byggföretag med Lomma och Bjärred med omnejd som kundkrets. Kristoffer tog över familjeföretaget efter sin far 2014. Företaget gör om- och tillbyggnader, takarbeten och reparationsarbeten.

– Det kännns väldigt bra. Utmärkelsen är ett kvitto på att man gör något bra, helt enkelt. Det är väldigt roligt att ha nöjda kunder och bra medarbetare som har gjort detta möjligt, säger Kristoffer Samuelsson.

Priset delades ut vid en lunch på Långa Längan i Bjärred där representanter för kommunledning och andra företagsgrupper närvarade. Under lunchen delades det också ut pris till Årets Nyföretagare och Årets Servicepris. Läs mer om detta på Lomma kommuns hemsida.

 

Stort grattis och lycka till i regionfinalen önskar vi från Företagarna Öresund!

 

Text & bild lånade av Lomma kommun

Taggar
Fler nyheter från Företagarna