För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Grattis till Årets Företagare i Kävlinge 2019

Publicerad 28 okt 2020
Fredagen den 23 oktober delade vi ut priset till Årets Företagare i Kävlinge kommun 2019 - Staffan Aronsson på Joe´s Garage.

Ett fantastiskt företag som verkligen hittat sin nisch;  Nordens Jaguarcenter där man i sin verkstad reparerar, servar och helrenoverar Jaguarer av alla årsmodeller.

Man säljer också begagnade Jaguarer som först fått en omfattande genomgång av verkstan.

Stor försäljning via webshop inom Norden och Europa av nya och begagnade reservdelar - över 160.000 artiklar finns i deras sortiment.

Vi som var där kunde njuta av fantastiska bilar, bl a den absolut första Jaguar av modellen E-type som såldes i Sverige 1961 (den vita ) även om den för tillfället inte var i körbart skick.

På plats vid utdelningen Björn och Staffan Aronsson, Johan Andersson och Jakob Ljungstedt våra representanter för Kävlinge kommun och Marie Nilsson, ordförande i Företagarna Öresund och Tord Svensson från vår valberedning.

Vill du veta mer om Joe´s Garage, besök gärna deras hemsida: http://www.joesgarage.se/

Ett stort och välförtjänt grattis önskar Företagarna Öresund!

Fler nyheter från Företagarna