För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Burlöv 2019

Publicerad 28 jul 2020
Ett stort grattis säger vi till Årets Företagare 2019 i Burlövs kommun; Patrik Johansson med företaget Solserv, Solutions & Services i Europé AB!
En mycket välförtjänst utmärkelse till detta spännande företag som har sin bas i förpackningsmaskiner till livsmedelsindustrin men som växer med sin lösning för organiskt avfall. Från bord till jord på 24 timmar -  finns idag på allt från skolor, förskolor, restauranger till större industrier.
 
Vi tackar Patrik som med stor passion gav oss en liten inblick i företaget och önskar lycka till i regionfinalen.
 
Juryns motivering:

Solserv erbjuder kvalitativa eftermarknadstjänster i form av service, konsultuppdrag samt försäljning av maskiner och reservdelar till kunder som handhar livsmedelsproduktion i  hela Europa med högsta service och kvalité av personal med professionell erfarenhet och kompetens inom branschen.

För utrymmessnål och effektiv produktion krävs en genomtänkt hantering av avfall.

Deras miljövänliga komposteringslösningar täcker alla behov från 5 kg till 100 ton per dygn. Ett helautomatiskt system med värme och mikroorganismer bryter ner matrester och annat komposterbart organiskt material till användbar kompostjord.

Tack vare  den aktiva processen med kontrollerad värme och mikroorganismer tar processen inte mer än 24 timmar. Med duktiga och engagerade medarbetare ser framtiden fortsatt ljus ut för företaget. Vi anser att Patrik Johansson vara en mycket värdig mottagare av utmärkelsen Årets Företagare i Burlöv 2019.

 
På bild förutom pristagaren själv - kommunstyrelsens ordförande Lars Johnsson, Rolf Östinge från Företagarna Öresund och en kollega till Patrik.
 
Läs gärna mer på företagets hemsida www.solserv.se
Taggar
Fler nyheter från Företagarna