headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

God jul & Gott nytt år

Vilket märkligt år detta blev! Inte hade vi väl kunnat tro i våras att denna pandemi skulle följa med oss hela året. Många företagare har det minst sagt väldigt tufft och kämpar på för att klara sitt företag genom krisen. Till vår hjälp har vi vår starka organisation Företagarna som hela tiden jobbar på alla plan för att påverka regeringen att ta rätt beslut och ge stöd till företagen. Vi i lokalföreningarna finns här också för er och gäller det juridiska frågor så har du som medlem kostnadsfri rådgivning på telefon 0771-45 45 45.
Publicerad 17 dec 2020

Trots allt som vi fått ställa in eller skjuta fram så har vi i Landskrona kunnat hålla lite medlemsträffar under året. Vi började året med en välbesökt kick-off-lunch, hade ett frukostmöte hos Vuxenskolan och genomförde vårt årsmöte i mars som planerat. När Näringslivsgalan flyttades fram bjöd vi in till en lunch ute i solen på Kvarteret Erikstorp. Där deltog vår Regionchef Magnus N:son Engelbäck och Landskronas näringslivschef Anna Claesson. Vi korade Årets Företagare 2019 som blev Per Rosengren på Svanholms Glas.

För första gången utsåg vi även Årets Unga Företagare och den utmärkelsen fick Sofie Björklund på Salong Stadskajen. Sofie vann sedan även titeln Årets Unga Företagare i Skåne!

Årets Företagare i Svalöv blev Martin Nilsson på Norrvidinge och Årets Unga Företagare blev Anna Sellergren med Plantier. Stort grattis till alla!

Just nu pågår nomineringstiden för Årets Företagare och Årets Unga Företagare (under 35 år) i Landskrona och Svalöv och här vill vi väldigt gärna ha er hjälp med nomineringar. Här kan du nominera - Nominera just din favorit senast den 31/12.

Vi har haft en uppskattad fotokurs där vi lärde oss att ta bättre mobil-bilder till sociala medier och print. Då intresset var stort och vi hade begränsat antal platser så kommer vi att återkomma med en ny kurskväll framöver.

Styrelsen har deltagit på flera digitala möten, bolagsstämma, delregional konferens och utbildningar under året. Ett effektivt sätt som fungerat bra men vi ser fram emot att åter träffa alla kollegor och medlemmar på annat än digitala träffar nästa år!

Företagarna har under året fått en hel del nya medlemmar och vi hälsar er varmt välkomna. Nu hoppas vi att alla får en underbar jul. Med tid att umgås med de närmaste, äta gott och bara vara. Även engagerade företagare måste unna sig ledig tid ibland.

Stort tack för detta året och vi ser fram emot ett så mycket bättre år 2021.

Fler nyheter från Företagarna

Tidningen Företagaren prisad

Företagarnas medlemstidning Tidningen Företagaren belönades med silver i Svenska Designpriset i kategorin personal- och medlemstidning.

Positivt att fler startar företag

Det är bra att fler startar företag, även om det delvis är en följd av den komplicerade ekonomiska situation vi befinner oss i, menar Företagarna.

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen