podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Grattis till våra vinnare!

Publicerad 20 feb 2023
Årets Företagare i Nacka 2022, Erik Hedberg, Erik Wallén och Jimmy Karlsson och Årets Företagare i Värmdö 2022, Ragnar Flink och Sofia Rosengren.

Vinnarna korades på företagargalan och juryns motivering lyder:

Ragnar Flink och Sofia Rosengren, Hotell Blå Blom

Med stort engagemang och drivkraft har en fantastisk plats att vara på skapats, för både gäster och anställda. En plats där man trivs, har kul tillsammans och utvecklas. Nya idéer tillförs kontinuerligt, bra både för tillväxten i företaget och för gästerna. Entreprenörerna bidrar till branschens och lokalsamhällets utveckling genom att, med glädje och stor kunskap, ta emot praktikanter och unga arbetstagare till företaget. Personalen ges stort utrymme och ansvar vilket ökar engagemanget och ansvarskänslan på arbetsplatsen.

Erik Hedberg, Erik Wallén och Jimmy Karlsson, Nordic Surface

Med ett driv och en innovationsvilja har bolaget förvandlats, i en starkt ifrågasatt bransch, till en utmanare med högt fokus på innovation och tydligt hållbarhetsansvar.

Marknadens utmaningar ledde till nya ställningstaganden och en ordentlig omställning. Arbetet imponerar på juryn genom det sätt de klarat av resan, samtidigt som bolagets ekonomiska utveckling de senaste åren varit fantastisk.

Vinnarna går nu vidare till att tävla i Årets Företagare i Stockholms län och vi håller alla tummarna för att få en vinnare där!

Stort grattis igen!

Fler nyheter från Företagarna