headphones newspaper video-player

Företagarna Nacka-Värmdö

För dig som driver eget

Företagarna arbetar för att du som medlem ska bli mer framgångsrik i ditt företagande. Det gör vi genom att vi driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat och erbjuder kunskap, praktisk hjälp och nätverk så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Vi är en medlemsägd, medlemsstyrd och partipolitiskt obunden intresseorganisation. Förutom i Nacka Värmdö finns vi över hela landet med 18 regionkontor och 260 lokalföreningar som utgör ett brett nätverk. Som medlem får du gå på alla våra nätverksträffar, över hela landet.

Våra återkommande events

Varmdo_Foretagargala_1600.png                         Varmdoforetagarvecka.png

FA_header.png   Nackaforetagartraff.png

47_anledningar_medlemskap.png

 

Nyheter om företagande i Nacka & Värmdö med omnejd

103 unga idéer 2019: Möt årets omslagsprofiler

För fjärde året i rad utser tidningen Företagaren Sveriges 103 bästa idéer från företagare under 30 år. På omslaget syns Assiye Süer, Joceline Lu, Amin Mazraeh, Jens Karlsson, Cim Bergdahl och Tshepiso Lehutjo. Möt de här!

103 unga idéer 2019 - hela listan från norr till söder

Tvål i tablettform, plåster som förhindrar infektioner och portabla sångstudios för världsstjärnor. Veganska pålägg, smarta svetsmetoder och Sveriges svar på Marie Kondo. Här är 103 nytänkande företag från hela Sverige, som drivs av spännande unga entreprenörer.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD