podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Stockholmsföretagare hejade fram Sverige till seger!

Företagarna i Stockholms län fanns med på läktarplats på Friends Arena och hejade fram landslaget till seger i playoffmatchen mot Tjeckien. Segern blev ett värdigt avslut på en fullspäckad helkväll i fotbollens och företagandets tecken.
Publicerad 29 mar 2022

I samband med torsdagens VM-playoff mellan Sverige och Tjeckien arrangerade Företagarna Stockholms län, Volvo och Bilia en VIP-kväll för 150 Stockholmsföretagare på Bilias toppmoderna nya anläggning i Haga Norra. Under evenemanget bjöds på mat, dryck och trevligt umgänge med möjlighet att knyta nya kontakter utbyta erfarenheter av att driva företag.

Deltagarna fick även ta del av domaren, författaren och företagaren Jonas Erikssons främsta lärdomar från både fotbolls- och affärsvärlden. I en utfrågning av Företagarnas regionchef Thomas Byström beskrev Eriksson bland annat hur viktiga hans erfarenheter som företagare varit för att bygga en framgångsrik karriär inom fotbollen. De tre viktigaste egenskaperna för att lyckas i sitt företagande är enligt Eriksson tålamod, förmågan att se möjligheter och personlig övertygelse.

"Att vara övertygad själv är grunden för att övertyga andra människor."
- Jonas Eriksson

Björn Brodin från Bilia och Daniel Possman från Volvo informerade om sina mycket förmånliga erbjudanden för Företagarnas medlemmar. Som medlem i Företagarna får man bland annat 10 procents rabatt på alla nya tjänstebilar från Volvo oberoende av modell. Denna rabatt bidrog till att svenska företagare köpte hela 4 000 bilar inom ramen för Volvos och Företagarnas partnerskap under 2021. Företagarnas medlemmar sparade följaktligen mer än 40 miljoner kronor på sina bilinköp från Volvo förra året!

De närvarande företagarna fick dessutom delta i utlottningen av en matchtröja signerad av hela det svenska landslagen. Utlottningen vanns av Michael Hammar från Nacka som arbetar med fastighetsutveckling och bland annat driver Hammar & Smith Holding.

Kvällen kröntes med att deltagarna fick se Robin Quaison rulla in 1 – 0 i det tjeckiska målet i den 110:e matchminuten på ett fullsatt Friends Arena!

Vill du vara med på framtida evenemang för att utveckla ditt företagande och utvidga ditt nätverk, eller ta del av Företagarnas fantastiska medlemsförmåner? Bli medlem!

Fler nyheter från Företagarna