För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Alexander Neumann är Årets Unga Företagare på Lidingö 2022!

Publicerad 9 maj 2022
Alexander driver OmiOpi AB och skapar en mycket uppskattad och speciell dryck av Rosenkvitten. En målmedveten och redan nu under studietiden framgångsrik satsning på en tydlig idé.
Jonas Melcherson från Företagarna Lidingö överräckte diplomet till en överraskad vinnare på scenen under Lidingö Företagsmässa lördagen den 7 maj.
 
Juryns motivering:
 
”För ett starkt och personligt engagemang i hantverk och traditionella metoder, i en kombination med ett modernt uttryck som redan efter första verksamhetsåret ger mersmak.
 
Årets pristagare har förverkligat och förädlat sina tankar om småskalig produktion, ekologiskt odlande och att föra äldre generationers dryckeshantverk vidare till kommande. Att ha gått från idé till en produkt som idag kan avsmakas på några av Stockholms bästa restauranger under så kort tid, är en bedrift.
 
Juryn är imponerad av det unga entreprenörskapet och gillar att företaget har tagit sitt namn från farmor och farfar – som är inspirationen till pristagarens start av bolaget. Dessutom har Alexander redan under första verksamhetsåret fått utmärkelser och nomineringar för den smakrika produkten.”
 
Grattis Alexander!
Taggar
Fler nyheter från Företagarna