För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Lidingö arrangerade after work hos RECCO

Publicerad 12 dec 2022
Den 8 december avslutade vi dagen med en after work hos ett av öns företag, RECCO i Dalénum. Företagarna Lidingö bjöd på öl, Jägermeister och fina charkuterier från Lidingö Saluhall. RECCO bjöd på en intressant presentation av resan från en idé på KTH till dagens imponerande verksamhet.
RECCOs grundare Magnus Granhed, som Av Företagarna utsågs till Årets företagare på Lidingö i år och som även representerade Stockholmsregionen i Årets Företagare vid galan i Stockholms stadshus tidigare i höstas är en förebild.
 
Recco Advanced Rescue Technology har sitt huvudkontor på Lidingö men har en global verksamhet med lager i Hongkong, nrvaro i alperna, nordamerika och lite varstans. 900 skidorter runt om i världen.
 
Efter, efter arbetet fortsatte vi till Quai för ett glas vin och vidare samtal om våra företags utmaningar och möjligheter.

Tack alla för en trevlig kväll!
Taggar
Fler nyheter från Företagarna