För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Lidingö bjöd medlemmar på ölprovning hos Lidingöbryggeriet Keane Brewing

Publicerad 15 okt 2021
Ni som bor på Lidingö känner säkert till det hantverksmässigt producerade lokala ölet och har sett det i öns butiker. Företagarna Lidingö bjöd medlemmar  att ta en närmare titt i bryggeriet och smaka på ölet.

Vi träffade Företagaren Ivan Keane som driver microbryggeriet Keane Brewing.  Ivan, från Dublin, flyttade till Sverige för tjugo år sedan för ett tre månader långt gig på Ericsson, det verkar väl som att han stannade kvar eller hur?

Under kvällen, fick vi, förutom en dos kunskaper om ölet och olika öltyper höra historien om hur han satsade på att starta eget företag i sitt stora intresse – att brygga öl.

Vi testade lager, mångas favorit och smaktika välgjorda ale IPA, bitter och en avslutande svart bryggd med otrolig kraft och friskhet en bra bit från mörka irländska stout. En toppkandidat till julbordet, men det tar vi lite senare.

Stort tack till alla medlemmar som kom. Kul att ses och tack Ivan för den trevliga kvällen.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna