podcast news play företagaren I media förmån

Nynäshamns utveckling

Christer Otterström och Annika Dahlberg från Företagarna Nynäshamns styrelse samlades tillsammans med andra näringslivsrepresentanter i Södertörn för att träffa infrastrukturminister Thomas Eneroth och bl.a. diskutera tvärförbindelsen Södertörn.
Publicerad 25 okt 2021
Infrastrukturminister Tomas Enerot (S) träffade Annika Dahlberg företagarna, Thomas Andersson Stockholms hamnar, Christer Otterström företagarna, Patrik Isestad  (S )och Sverker Henriksson Stockholms hamnar

Det var ett otroligt givande och viktigt möte som visade upp betydelsen av att knyta ihop kranskommunerna för Nynäshamns utveckling. Detta leder till  större tillgång på kompetens och det gör det enklare att få företag att etablera sig i Nynäshamn.

Småföretagen i Nynäshamn skapar jobb och finansierar välfärden!

Visste du att det finns 4 405 jobb i de små företagen i Nynäshamns kommun? Och visste du att Företagarna tillsammans med alla anställda i dessa företag bidrar med 442 miljoner kronor till Nynmäshamns skatteintäkter? I vår rapport, Välfärdsskaparna 2021 visar vi småföretagens betydelse för välfärden i Nynäshamn.

Vi tackar alla som deltog i mötet!

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.