podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Grattis till våra vinnare

Publicerad 29 nov 2021
Årets Företagare i Nacka 2021, Kenny Mattsson och Årets Företagare i Värmdö 2021, Michael Wallén.

Vinnarna korades på julgalan och juryns motivering lyder:

Kenny Mattsson

En eldsjäl som gick en kurs i hur man gör glass och fastnade fullständigt! Det väckte en sådan passion att han några veckor senare öppnade sin egen gelateria. En verksamhet som på alla sätt blivit en av Nackas utflyktsdestinationer.

Med ett driv och en passion som smittar av sig på sin omgivning, och med ett engagemang samt smart marknadsföring etablerade han sig på kort tid. Sedan dess har han lyckats locka fantastiskt mycket folk till kajen i Tollare.

Han är en förebild som arbetsgivare och sysselsätter många unga med stor mångfald – vilka smittats med samma entusiasm och serviceanda.

Michael Wallén

Årets Företagare har ett stort engagemang för orten, liksom för den egna verksamheten som – förutom att vara en destination och träffpunkt i Gustavsberg – skapat nya arbetstillfällen på Värmdö.

Ett föredömligt entreprenörskap och ett stort nätverk bidrar till hög servicenivå och duktig personal, vilket skapar en atmosfär där både personal och gäster trivs.

I verksamheten arbetas det med att få en familjär känsla, att det ska vara kul att gå till arbetet och att alla ska vara med och bidra. Här finns en härlig mix av personal från världens alla hörn som inkluderas i arbetet och samhället.

Årets Företagare är en god förebild som sätter kunden och personalen i fokus.

 Vinnarna går nu vidare till att tävla i Årets Företagare i Stockholms län och vi håller alla tummarna för att få en vinnare där!

Stort grattis igen!

Fler nyheter från Företagarna