podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Grattis Christian och Meetech – Årets Unga Företagare i Solna 2021

Publicerad 4 nov 2021
Ett stort grattis till Christian Otterberg på Meeting technology Sweden AB (Meetech) som idag officiellt har tagit emot priset som Årets Unga Företagare i Solna 2021!
Foto: Sara Skullered

Det har ju varit ett annorlunda år med pandemi och restriktioner. Christian mottog priset som Årets unga Företagare 2021 redan i juni, men det är först nu i november som den officiella prisutdelningen har ägt rum. Dessa månader har ytterligare visat att det har varit rätt person som vann! Meetech fortsätter gå som tåget och visar en stark tillväxtkurva som fortsätter rakt upp.

”Det är fantastiskt roligt och inspirerande att höra om Meetechs framgångar. Det är bara att gratulera! Samtidigt ska man komma ihåg att ingenting händer av sig själv. Det är Christians hårda och smarta arbete som har tagit företaget dit det är idag. Christian är verkligen en värdig vinnare och en bra inspiration för andra företagare”, säger Sara Skullered, ordförande i Företagarna Solna.

Se filmen när vi delar ut priset till Christian här

Juryns motivering

”Årets Unga Företagare har genom kreativ innovation utvecklat ett annorlunda och framgångsrikt affärskoncept långt från den klassiska AV-branschen. Denna färdighet har gett dem en skjuts under pandemin då de snabbt utvecklade affären och produkterna ytterligare, för att omedelbart kunna möta kundernas nya behov i det annorlunda företagsklimatet. Trots snabb tillväxt säkrar de hållbara produkter och arbetar aktivt med att ge arbetstillfällen till personer långt från arbetsmarknaden.”

Meetech – ett kreativt AV-företag med mycket innovation

Meetech arbetar kundfokuserat med att ta fram tekniksäkra, enkla och kostnadseffektiva lösningar snarare än komplexa lösningar som kund inte vågar använda.

Audio & Video (AV) är viktiga verktyg för såväl kommunikation som effektivt teamarbete. Det är teknik vi alla använder och som bara måste fungera. Ofta uppstår dock teknikutmaningar, och många användbara funktioner utnyttjas inte. Samtidigt som tekniken blir alltmer avancerad och kan utgöra en stor möjliggörare för företag.

Meetech skapar egna nischprodukter som möjliggör optimal utnyttjande av mötes- och kommunikationsteknik för såväl medarbetare & ledningsgrupp som mot kund & leverantör. Detta område var viktigt redan innan pandemin, men har nu gått till att vara ett högprioriterat område för de flesta företag.

Christian Otterberg – en värdig vinnare, bra ledare och förebild

Christian har en ödmjuk och positiv framtoning där han alltid lyfter fram teamet och deras starka samarbete internt, mot underleverantör och mot kund. Han leder ett företag som prioriterar att arbeta med hållbara och certifierade produkter samt bidrar till att skapa ett inkluderande samhälle t ex genom att anställa personer långt från arbetsmarknaden.

Det ska bli spännande att följa Christian och hans företagsresa framöver!

Mer om Christian och om Meetechs framgångsresa

Vill du veta mer om Christian och om Meetechs framgångsresa? I början av nästa år kommer vi att ha en AW hos Meetech där Christian kommer att berätta mer om sin företagsresa och hur de lyckats vara så framgångsrika under en tid som präglats av snabba förändringar. Håll ögonen öppna för den inbjudan som vi skickar ut i början av nästa år.

Om Årets Unga Företagare

Årets Unga Företagare är vårt prestigefyllda pris för unga entreprenörer. Varje år prisar Företagarna en ung företagare, 35 år eller yngre, som uppnått något extra med sitt företagande.

Priset följer samma upplägg som Årets Företagare. Dvs vinnaren i Solna går vidare till en regionfinal. Varje region utser sedan en finalist som representerar dem i den nationella finalen. Vinnaren till Årets Unga Företagare i Sverige koras i samband med Företagarnas årliga gala i stadshuset i mitten av oktober. Vinnaren utses av en jury bestående av framgångsrika företagare och erfarna företagsledare.

 

Fler nyheter från Företagarna