För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Fullt hus hos elbåtspionjären Candela

Publicerad 24 nov 2021
Ett Stort och varmt tack till Teodor och Louise på Candela som tog emot Företagarna Lidingö och lät oss fylla hela kontoret med gäster, mat och dryck.
Ett till stort tack till alla ni som kom. Vi fick höra om den spännande resa företaget gjort med sitt arbete att utveckla eldrivna båtar. Den enorma energivinst man kan göra med de effektiva motorerna och foilingen.  
 
Och ett stort grattis till Gustav Hasselskog! Grundaren av Candela och en mycket värdig mottagare av Gustaf Dalénpriset!
 
Vi tycker även att det ska bli väldigt spännande att följa samarbetet med Stockholm stad och projekten med att utveckla och leverera eldrivna passagerarfärgor. Lycka till med projektet och med att att utveckla nya modeller. 🛥
 
Candela fick nyligen utmärkelsen En av Sveriges främsta Startups av tidningen NyTeknik.
 
Än så långe har vi inte fått till de eldrivna personbåtarna som medlemsförmån för Företagarnas 60 000 medlemmar, men vi har många andra rabatter som leder till många sparade kronor. Sparade till en egen  Candelabåt kanske.
 
Åter igen, ett stort tack och på återseende!
 
 
Taggar
Fler nyheter från Företagarna