podcast news play företagaren I media förmån

Fullt hus hos elbåtspionjären Candela

Ett Stort och varmt tack till Teodor och Louise på Candela som tog emot Företagarna Lidingö och lät oss fylla hela kontoret med gäster, mat och dryck.
Publicerad 24 nov 2021
Ett till stort tack till alla ni som kom. Vi fick höra om den spännande resa företaget gjort med sitt arbete att utveckla eldrivna båtar. Den enorma energivinst man kan göra med de effektiva motorerna och foilingen.  
 
Och ett stort grattis till Gustav Hasselskog! Grundaren av Candela och en mycket värdig mottagare av Gustaf Dalénpriset!
 
Vi tycker även att det ska bli väldigt spännande att följa samarbetet med Stockholm stad och projekten med att utveckla och leverera eldrivna passagerarfärgor. Lycka till med projektet och med att att utveckla nya modeller. 🛥
 
Candela fick nyligen utmärkelsen En av Sveriges främsta Startups av tidningen NyTeknik.
 
Än så långe har vi inte fått till de eldrivna personbåtarna som medlemsförmån för Företagarnas 60 000 medlemmar, men vi har många andra rabatter som leder till många sparade kronor. Sparade till en egen  Candelabåt kanske.
 
Åter igen, ett stort tack och på återseende!
 
 
Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.