För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Lidingö vässar verksamheten med ny styrelse

Publicerad 25 mar 2021
Med Marie Almqvist, Mats Limnefelt och Tomas Ankarlou som nya styrelseledamöter förstärker vi vår satsning mot ett riktigt bra och värdeskapande lokalt nätverk.

– Jag ser fram emot att arbeta för ett större nätverkande bland alla företagare på Lidingö och att specifikt lyfta unga företagare säger Mats Limnefelt, ny medlemsansvarig på ön. Tomas Ankarlou fyller i att det kan vara både bra och givande för den egna utvecklingen att vara med i det här sammanhanget.

– Låt oss hjälpa varandra att göra bra affärer och samtidigt ha roligt, säger Marie Almqvist som redan börjat arbeta intensivt med evenemang och kommande träffar.

Henrik Hanner fortsätter och även Anita Nordlund som gick in i styrelsen förra året är kvar, båda med nya roller. Wilhelm Brandelius och Jonas Melcherson, även de relativt nya arbetar vidare i rollerna som vise och ordinarie ordförande.

Tillsammans har vi ett inspirerande jobb att göra. Efter ett år utan de nätverksträffar, after work, frukostar och seminarier Företagarna Lidingö varit kända för att arrangera på ön är vi oerhört sugna på att komma igång.

Vi kommer att arbeta på lite nya sätt och först tar vi sikte på några ytterligare digitala arrangemang. 

Du är varmt välkommen att höra av dig med idéer och frågor till: lidingo@foretagarna.se.

Vi vill även tacka Katarina Palmstierna för hennes många år i vår styrelse, som ordförande

Taggar
Fler nyheter från Företagarna