headphones newspaper video-player

Över 60 lokala företagare och politiker deltog i vår företagarfrukost på Lidingö

Fredagen den 23 april bjöd Lidingö Stad och Företagarna Lidingö på ett webbsänt seminarium. På scen, eller snarare framför kameran stod både representanter från kommunledningen, Günther Mårder och vår lokala ordförande Jonas Melcherson.
Publicerad 9 maj 2021
Sofia Stahl, VarUnik, Christina Pihl, Günther Mårder, vd för Företagarna, Jonas Melcherson, Företagarna Lidingö och Malin Rosenqvist, näringslivschef i Lidingö Stad på skärmen och på scen i stadshuset.

Deltagarna fick möjlighet att hämta ut en frukostkasse kvällen innan och väl uppkopplade i mötet startade vi dagen med en spaning i nuläge och framtid av Komunstyrelsens ordförande Daniel Källenfors.

Sedan föjde trender i digital marknadsföring  med Företagarna Lidingös ordförande Jonas Melcherson, konsult i formgivning av digitala kanaler. Ett lokalt företag, VarUnik berättade om sin omställning till cirkulär och hållbar verksamhet och Günther Mårder bjöd på en utblick in i framtidens arbetsmarknad.

Stort tack till alla som var med och gjorde dagen speciell.

En försmak av den mässa vi planerar att hålla tillsammans med staden men som får vänta tills vi har möjlighet att fylla A-hallen i Stadshuset.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor