podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Över 60 lokala företagare och politiker deltog i vår företagarfrukost på Lidingö

Publicerad 9 maj 2021
Fredagen den 23 april bjöd Lidingö Stad och Företagarna Lidingö på ett webbsänt seminarium. På scen, eller snarare framför kameran stod både representanter från kommunledningen, Günther Mårder och vår lokala ordförande Jonas Melcherson.
Sofia Stahl, VarUnik, Christina Pihl, Günther Mårder, vd för Företagarna, Jonas Melcherson, Företagarna Lidingö och Malin Rosenqvist, näringslivschef i Lidingö Stad på skärmen och på scen i stadshuset.

Deltagarna fick möjlighet att hämta ut en frukostkasse kvällen innan och väl uppkopplade i mötet startade vi dagen med en spaning i nuläge och framtid av Komunstyrelsens ordförande Daniel Källenfors.

Sedan föjde trender i digital marknadsföring  med Företagarna Lidingös ordförande Jonas Melcherson, konsult i formgivning av digitala kanaler. Ett lokalt företag, VarUnik berättade om sin omställning till cirkulär och hållbar verksamhet och Günther Mårder bjöd på en utblick in i framtidens arbetsmarknad.

Stort tack till alla som var med och gjorde dagen speciell.

En försmak av den mässa vi planerar att hålla tillsammans med staden men som får vänta tills vi har möjlighet att fylla A-hallen i Stadshuset.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna