headphones newspaper video-player

Finalister Årets Företagare Stockholms stad 2021

Möt våra fantastiska entreprenörer som har chans att vinna priset Årets Företagare Stockholms stad 2021.
Publicerad 3 maj 2021

 

Dennis Lundell, Aloud AB

I snart 25 år har Dennis arbetat med sin passion för film och ljud, en passion som nu har utvecklats till en komplett upplevelse för hemmet. Tänk dig att du sköter all elektronik i ditt hem, alla elektriska produkter, med en app och några få knapptryckningar. Just detta möjliggör Aloud och det med högsta service och omtanke om sina kunder. Med sitt team och sin ”bok” så arbetar man med effektiva processer och en ständig utveckling att ligga i framkant med sina eleganta lösningar.  Att företaget är i framkant har de även fått bra bevis på i form av flera Gasellutmärkelser de senaste åren. 

Läs mer om Dennis och Aloud AB här >> 

 

Ulrika Skoghag, Daily Sports AB

Att vara i framkant och utveckla snygga och högkvalitativa kläder till aktiva kvinnor på golfbanan är något Ulrika har gjort med bravur de senaste femton åren sen hon tog över familjeföretaget och satte högsta fart. Golf är ju numera en folksport och det är många kvinnor som spelar och fler blir det efter Sveriges framgångar på banan. Men att hitta snygga och funktionella golfkläder var inte så lätt och en lucka i branschen öppnades. Nu finns Daily Sports i över 20 länder och med en webbshop som stadigt utvecklas ser framtiden ljus ut. Att vara aktiv är en ny folkrörelse och Daily Sports har breddat sortimentet med både tränings- och friluftskollektioner. Att sedan driva ett växande lönsamt företag med enbart kvinnor är ett styrkebevis och banar vägen för många fler kvinnor som företagsledare.

Läs mer om Ulrika och Daily Sports AB här >>

Maria Bergholtz, Insight Competence AB

”Allt är verkligen möjligt!” Så resonerade Maria när hon efter många år som anställd inom mediabranschen insåg att det fanns en stor potential inom rekryteringen av kompetent personal till denna specialiserade bransch. Då tog Maria steget att starta ett eget företag. Nu, efter endast fyra år, med en otrolig utveckling och i år även en finalplats till utmärkelsen "Årets bemanningsföretag",  har Maria bevisat att det går att både göra ett mycket proffsigt och förtroendegivande arbete och samtidigt driva ett fantastiskt bolag med god lönsamhet. Att med hjärta och snällhet som främsta ledstjärna kombinera precision och kompetens för att matcha perfekta kandidater till rätt position, det är unikt. ”Teamet och min personal är de verkliga hjältarna”, säger Maria.

Läs mer om Maria och Insight Competence AB här >>

 

Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor