headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarna Stockholms län och Mälardalen satsar på unga företagare

I vår strävan att nå den yngre generationen företagare i Stockholms län samt Mälardalen är vi nu glada att kunna presentera en regional ambassadör för Företagarna Young i vår styrelse.

Jag hade förmånen att träffa Mathias Bardland för drygt tre år sedan och såg då en ung entreprenör som brann för arbetet att ge unga företagare de bästa förutsättningarna att starta samt utveckla sina företag. Mathias har tidigare varit aktiv inom Ung Företagsamhets Alumninätverk och sedan i våras sitter han även i vår regionstyrelse.

När vi nu skapar rollen som regional ambassadör för vår unga företagare är jag glad att det är Mathias som tar det ansvaret, säger Företagarnas regionchef Thomas Byström.

Så här presenterar Mathias sig själv:

JMathias Bardland.jpgag heter Mathias Bardland, är 22 år gammal och entreprenör ut i fingerspetsarna. Sedan ett par år tillbaka har jag drivit bolag och det lär jag göra i många år framöver. Jag känner mig verkligen hemma i den härliga företagsvärlden. Idag bor jag i Katrineholm och driver bolaget Strolly (strollysweden.com) med ett grymt team. Bolaget kommer att satsa på leasing av barnvagnar. Detta är en helt ny satsning i min karriär.

Jag har sedan tre år tillbaka varit engagerad i den lokala styrelsen Företagarna Eskilstuna-Torshälla och har nu fått möjligheten att engagera mig i den regionala styrelsen i Företagarna Stockholm och Mälardalen, vilket är en stor ära. I och med det har jag även fått involvera mig i det jag värderar högst, nämligen ungt företagande. I rollen som ambassadör för Företagarna Young i våra regioner får jag chansen att vara en del av Sveriges viktigaste uppdrag; att vara en röst för Sveriges framtid - en framtid som är väldigt ljus.

Mathias kommer att se över hur vi arbetar med våra yngre företagare och entreprenörer i Stockholms län och Mälardalen. Han kommer också, tillsammans med övriga på vårt regionkontor, skapa aktiviteter för just denna målgrupp samt vara vårt ansikte utåt när det gäller Företagarna Young i vår region avslutar Thomas Byström

Kontaktuppgifter 

Ni når Mathias Bardland på mathias.bardland@strollysweden.se och Thomas Byström på thomas.bystrom@foretagarna.se eller Telefon 070-647 17 60.

 

Företagarna Young är nätverket för unga företagare

Företagarna Young är ett nytt, snabbväxande nätverk för dig som är under 35 år och företagare. Tillsammans är vi med och formar ett nytt näringsliv, vi lär oss av varandra och andra. Det ska vara kul att träffa andra unga företagare och få frossa i entreprenörskap! 

Företagarna Young fokuserar på framtiden och inkluderar alla branscher i hela Sverige.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap