podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Johanna Ingelsson belönades för sitt företagande i Stockholms stadshus

Publicerad 11 okt 2019
På fredagskvällen var det äntligen dags för årets största företagarhändelse – Årets Företagare i Sverige 2019. Över 600 gäster hade samlats i Stockholms stadshus för att tillsammans hylla alla Sveriges fantastiska företagare och för att se vilka som skulle vinna de åtråvärda priserna Årets Företagare och Årets Unga Företagare 2019.
Johanna Ingelsson tog hem tredje pris. Foto: Emma Ekstrand.

Extra trevligt hade nog Johanna Ingelsson, som driver ridsportmärket Equestrian Stockholm. Hon vann nämligen tredjepris som Årets Unga Företagare i Sverige 2019!

Motiveringen löd:

3:e pris Årets Unga Företagare 2019

Årets tredjepristagare inspirerar och stöttar andra unga till att våga tro på och följa sin dröm. Tack vare noggrannhet, förstklassig kvalitét och ett tydligt miljöfokus når företaget nya höjder och är idag det snabbast växande varumärket inom sin bransch på Instagram. Ordet power är något som inte bara beskriver varumärkets kollektioner utan även denna affärskvinna själv! Stort grattis till årets tredjepristagare: Johanna Ingelsson – Equestrian Stockholm.

Företagarnas VD, Günther Mårder om årets tredjepristagare:

Pristagaren inspirerar genom sitt entreprenörskap och tar ett stort ansvar för att få en ny ung generation att se tjusningen med företagandet. Hon gör lysande affärer baserade på sin stora passion. En perfekt grund för ett framgångsrikt företagande.

Vi passade på att prata med en väldigt glad regionchef för Företagarna Stockholms län, Thomas Byström:

Det är otroligt kul att Johanna blir uppmärksammad för sitt hårda och mycket framgångsrika arbete. Vi behöver fler framgångsrika företag och Equestrian Stockholm är en mycket bra förebild och ambassadör som vi hoppas kan stimulera andra unga människor i vårt län att se entreprenörskap som en möjlighet för en framtida karriär.

Fler nyheter från Företagarna