headphones newspaper video-player

Utveckla ditt företag med hjälp av digitalisering

Passa på att utveckla dig själv och ditt företag under 2020! Nu har du chansen att ansöka till en av Företagarnas mest förmånliga utbildningar inom digitalisering.
Publicerad 22 okt 2020

Upplever du, som många andra småföretagare, att det är svårt att sätta sig in i de digitala verktyg och tjänster som blir allt vanligare idag? Samtidigt som du vet att det skulle kunna spara dig tid, få din verksamhet mer effektiv och är en nödvändighet för att du ska nå ut med din marknadsföring?

Företagarna har tagit fram en utbildning som riktar sig till företagare som vill öka sin omsättning och ta verksamheten till en höge nivå med hjälp av digitalisering.

Vi har träffat Anna-Carin Enwall, t.f. marknads- och försäljningschef på Företagarna, för att höra mer om utbildningen.

annacarin-2.pngVad är bakgrunden till att Företagarna skapade denna utbildning?

− Vi ser ett stort behov bland våra medlemmar av att lära sig mer om digital marknadsföring och digitala verktyg och därmed öka sin omsättning och lönsamhet . För drygt ett år sedan såg jag att Tillväxtverket utlyste projektmedel till projekt inom digital kompetens för affärsutveckling i små företag. Det var perfekt för oss att söka tillsammans med vår samarbetspartner utbildningsföretag Lexicon som vi arbetar med när det gäller Företagarna Utbildning. Vi är en av sju organisationer som fick medel vilket öppnade upp möjligheten skräddarsy en utbildning för våra medlemmar.

Varför är digitalisering en väg för företagare som vill öka sin omsättning?

− Det är avgörande för att öka företagarnas konkurrenskraft och nå ut till sina målgrupper på ett kostnadseffektivt sätt.

Vad kommer de som går kursen att få med sig?

− En större förståelse för hur digitaliseringen påverkar verksamheten, hur man når ut till sina köpare och därmed ökar omsättningen. Sist men inte minst hur man blir mer effektiv med digitala verktyg och därmed sparar tid, något som våra medlemmar alltid tar upp som en utmaning.

Finns det någon annan kurs som du kan rekommendera?

− Företagarna Utbildning har ett helt utbud som är skräddarsytt för våra medlemmar. Men ska man välja en så föreslår jag Boosta din lönsamhet 2.0 med tanke på den upplevda tidsbristen som vi ser bland alla.

Ansök om en plats

Ansök om en plats senast den 30 oktober. Under hösten 2020 startar kursen i Stockholm och Göteborg.

Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor