För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Så vågar Lidingöentreprenören skifta fokus och affär i takt med branschutvecklingen

Publicerad 7 apr 2019
Gerre Versteegh, grundare av Bonverföretagen gav ett inspirerande lunchseminarium i Företagarnas Klubblokal på Lidingö.

Vi bjöd vi våra lokala medlemmar på lunch och en föreläsning av Gerre, som berättade om en helt fantastisk resa. Från modiga affärsidéer i en bensinmack då »entreprenör« mest av allt var ett skällsord, till dagens Bonverkoncern och livet som arbetsgivare med en stark sammansvetsad företagskultur som många borde lära sig av. 

Gerre berättade om hur familjen tillsammans med alla medarbetare lyckades med omvandlingen från VHS till DVD – en bransch som försvann snabbt, till nya affärer i e-handel, dosdispensering och koncept för kaffe, glass och upplevelser. Hur kravbilden från uppdragsgivare som Disney och Warner format organisationen att klara av leveranskraven i läkemedelsbranschen från första dagen.

Idag är Gåshagas stolthet Bonver ett starkt företag och ett gäng med över 30 nationaliteter representerade.

Senaste verksamheten; ett lokalt kafferosteri. Bara en sån sak. Vi fick ta del av en smittsam energi och framför allt imponerande insikter i vikten av och hur långt man kan nå med en företagskultur som absorberar och tar sig igenom vilken kris som helst. 

Ni som inte kom, ni missade verkligen något. Om vi får Gerre att återvända så hör vi av oss. Till dess ska vi se till att testa kaffet och veckans rostning från Gåshaga kafferosteri, hyperlokalt i ICA:s förbutik.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna