För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Nacka blev...

Publicerad 21 feb 2018
Mats Nilsson, Nacka Stormarknad AB (ICA Maxi). Priset delades ut under Nacka Företagarträff den 21 februari.
Foto: Baltasar Aguirre och Stanislaw Meyer

Motivering: Mats har under många år byggt upp ICA Maxi i Nacka till att bli en egen destination och en av landets främsta livsmedelsbutiker. Hans vinnande satsningar på sin personal med fokus att se och hjälpa kunden har blivit ett gott exempel och referens för bra service. 

Nacka Företagarträff invigdes traditionsenligt med frukost och tal av kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau. Dagens talare varThomas Lundqvist, som gav tips och råd kring försäljning. Frida Boisen föredrag handlade om hur du gör för att bli nummer ett i den digitala framtiden och Svante Randlert föreläste om hur du blir drömarbetsgivaren. 

Besökarna fick även chansen att nätverka och skapa sig nya affärskontakter genom Speed-dating – ett organiserat affärsmingel. 

Eftermiddagen avrundas av ingen mindre än Annie Lööf (C) som talade om entreprenörskap och småföretagande i samband med prisutdelningen. 

Här kan ni läsa mer och dagen och här kan ni se fler bilder!

NAcka Företagarträff arrangeras av Företagarna Nacka-Värmdö med Nacka kommun som medarrangör. Mässan besöks årligen av närmare 2500 besökare intresserade av näringsliv, entreprenörskap och företagande. 

Fler nyheter från Företagarna