För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

4 röster om SOS!

Publicerad 23 okt 2017
Vid tre tillfällen hittills under 2017 har Företagarna Stockholms stad arrangerat SOS- Stockholm Open Space för att ge medlemmar ett tillfälle att mötas, dela med sig och diskutera gemensamma utmaningar inom företaganade. Nedan finns fyra berättelser om upplevelsen...

Lucie Mandaus Stephansen, Enkelhet

Vad tyckte du om eventet?
Mycket bra! Lagom långa och väl processledda pass kring intressanta ämnen. Och så klart alltid givande att träffa företagarkollegor i andra branscher.

Vad tog du med dig därifrån?
Mod att våga ge mig på offentliga upphandlingar! Det var värdefullt.

Skulle du rekommendera andra att komma vid nästa tillfälle och i så fall varför?Rekommenderas varmt. Ett bra format där man plockar det som man är intresserad av och där man får ut mycket på kort tid. 

Tack än en gång för en mycket givande kväll!

 

Emil Breman, Vikarielärare.se 

Vad tyckte du om eventet?
Mitt första SOS översteg mina förväntningar! Bra och spännande upplägg, som genomfördes väl och var väl förberett. 

Vad tog du med dig därifrån?
Svårt att återberätta allt men deltog i två olika grupper med helt olika frågeställningar vilket gjorde att tack vare diskussionerna och erfarenhetsutbytet så fick jag med mig många bra klokheter, konkreta tips och råd. Även konkreta kontakter från deltagarnas nätverk. Kul att även kunna ge tillbaka direkt i samtalet. 

Skulle du rekommendera andra att komma vid nästa tillfälle och i så fall varför?Absolut! Formen är spännande och väldigt givande, på flera plan. Allt beror ju så klart på vilka som deltar, men oavsett så sker det alltid nått i dialogen med andra människor som har samma intressen och funderingar. 

 

Louise Lindbom, GoodLearning  

Vad tyckte du om eventet?
Jag tyckte eventet var jättebra. Kul att träffa andra företagare och diskutera viktiga och aktuella ämnen. Och jättebra att börja med något att äta så man orkar jobba några timmar till! 

Vad tog du med dig därifrån?
Dels ny kunskap och dels nya, intressanta kontakter. 

Skulle du rekommendera andra att komma vid nästa tillfälle och i så fall varför?
Jag skulle absolut rekommendera andra att komma nästa gång. Det är en superbra vitamininjektion för en egen företagare att få träffa andra i samma situation och bolla tankar och idéer.

 

Sten R Andersson 

Vad tyckte du om eventet?
Det var som förr i tiden kände mig verkligen hemma!

Vad tog du med dig därifrån?
Det är så här som vi behöver arbeta i Företagarna för att vi medlemmar ska stanna. Vi skall vara aktiva då känns det bra och det är inget slöseri med tiden.Vi har ju häcken full med att driva bolag! 

Skulle du rekommendera andra att komma vid nästa tillfälle och i så fall varför?Självklart!  Redan nästa dag fick jag 3 andra medlemmar intresserade inför nästa tillfälle.

 

Nedan kan du anmäla dig till kommande tillfälle! Varmt välkommen!

Fler nyheter från Företagarna