För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Eskilstunas näringslivsgala 2023

Publicerad 16 dec 2022

Nu tar vi sikte på 2023 års näringslivsgala där vi också delar ut pris i kategorin Årets företagare.

20 april är det dags för Eskilstunas näringslivsgala EN23, och då delar Företagarna Eskilstuna-Torshälla ut priset Årets Företagare. Med priset vill vi lyfta och synliggöra företagare som under det gångna året stuckit ut med sitt engagemang och entreprenörskap. Nomineringen är öppen fram till 31 januari 2023, så passa på att nominera någon du tycker gjort sig förtjänt av priset!

Årets Företagare 2023
Företagarna Eskilstuna-Torshälla delar i samband med Eskilstuna Näringslivs galan 20 april ut priset Årets Företagare för att lyfta fram människorna bakom företagen. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha. Nominera dig själv eller någon du känner fram till 31 januari 2023.

Om Årets Företagare
Priset Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Årets Unga Företagare delas ut till en framgångsrik företagare under 35 år.
Som vinnare på nationell nivå kan man förvänta sig ett massmedialt genomslag, ökade affärsmöjligheter och, om man inte har det innan, ett medlemskap i Företagarna med alla våra förmåner som bonus.

Du nominerar enkelt här.

Företagarna Eskilstuna-Torshälla

Fler nyheter från Företagarna