För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Skånes bästa arbetsplatser ska koras

Publicerad 18 mar 2024
För att kvalificera sig måste företagen ha minst 20 medarbetare och uppfylla kriterierna för trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. Anmälan är öppen fram till den 1 april.
Foto: Great place to work

Det är Great place to work som, för första gången, ska utse de bästa arbetsplatserna i Skåne. Detta initiativ är en del av en ny regional rankinglista som lanseras för att hylla arbetsplatsernas bidrag till regionens näringsliv.

Great place to work är en global organisation som i över 30 år har utvärderat arbetsplatser i fler än 100 länder. De senaste 20 åren har de bland annat utsett Sveriges bästa arbetsplats, nu är turen kommen till Skåne.

– Vi vet av erfarenhet att en plats på en av våra listor är en stor konkurrensfördel när det kommer till att behålla och attrahera personal. Ryktet går alltid om vilka arbetsplatser som tar hand om och värnar om sina medarbetare, både bland jobbsökande och kunder, och det här är vårt sätt att hjälpa till med kvalitetssäkringen, säger Jeanette Bergvall, vd för Great place to work Sverige.

15 företag med verksamhet i Skåne kommer att rankas som de bästa arbetsplatserna och de får sedan kalla sig för "Skånes bästa arbetsplatser" under det kommande året.

Den slutgiltiga listan förväntas publiceras den 13 september. Detta initiativ syftar till att inte bara uppmärksamma stora organisationer – utan också ge mindre företag en möjlighet att visa upp sitt engagemang för sina medarbetare och regionens välfärd.

Läs mer och nominera dina favoriter här.

Fler nyheter från Företagarna