För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Unga Företagare i Vellinge – din lokala leverantör av IT och telekom

Publicerad 26 maj 2023
Det var möjligheten att till fullo påverka sin produkt och vad kunderna kan erbjudas som lockade till egenföretagandet. ”Frihet”, summerar tvåbarnspappan från Norrtälje som blev skåning för tio år sedan.

Gr8 Solutions är Kevin Lundells andra företag, de är återförsäljare av IT-lösningar som optimerar verksamheter. Bolaget växte fram som en idé att kunna ge kunderna de bästa lösningarna för just deras behov.

– Vi tar vårt ansvar på riktigt. Vi är måna om våra kunder och ser till att de får den lösningen som passar deras verksamhet bäst. Skulle det inte fungera, så ser vi till att hitta en ny lösning som fungerar, säger Lundell.

Den unga företagaren säger att fantastiska medarbetare, partners och en stor dos tålamod är de främsta skälen till sina framgångar. Och det som gör honom extra stolt är att han fortfarande lyckas inspirera på arbetsplatsen. På Gr8 Solutions lägger man stort fokus på bra kvalitet och service och tror att ansvarstagande är en viktig byggsten.

Vilka är dina främsta egenskaper som företagare?

– Jag är handlingskraftig, tävlingsinriktad och orädd, säger Lundell som senare medger att han även har ett visst kontrollbehov.

Kan du dela med dig av något råd till den som vill vinna Årets Unga Företagare i framtiden?

– Ha inte bråttom. Ta hjälp av andra företagare, var inte rädd för att bolla idéer, avslutar han.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna