För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nominera Årets Hållbara Företagare 2024!

Publicerad 9 jan 2023
Företagarna Öresund delar ut sitt årliga hållbarhetspris i samarbete med Swedbank och Sparbanken Skåne. Priset tilldelas ett företag eller verksamhet som arbetar strategiskt och innovativt för bättre hållbarhet. 

Företagarna Öresund vill bidra till att lyfta företag och verksamheter som väljer att arbeta långsiktigt, strategiskt och hittar nya lösningar för bättre hållbarhet i sin organisation. Hållbarhet kan rymmas inom flera områden såsom miljömässig hållbarhet, social hållbarhet och finansiell hållbarhet.

Vi välkomnar både sökande som nyligen startat initiativ inom hållbarhet och de verksamheter som redan har etablerade arbetssätt för god hållbarhet.

Kriterier för Årets Hållbara Företagare:

  • Företagaren ska ha sin huvudsakliga verksamhet och säte i någon av Burlöv, Kävlinge, Lomma eller Staffanstorps kommun.
  • Företagaren ska arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor i den dagliga verksamheten.
  • Företagaren ska vara en god och inspirerande förebild.
  • Företagaren ska visa på långsiktiga, strategiska och innovativa åtgärder för bättre hållbarhet, gärna med mätbara resultat.

Välkommen att nominera
Välkommen att nominera den företagare som du anser vara värd utmärkelsen Årets Hållbara Företagare 2024. Det går bra att nominera sig själv. Nomineringen ska vara inkommen senast den 31 januari 2024 via formuläret.

Jury 
Juryn består av representanter från Företagarna Öresund, Swedbank och Sparbanken Skåne Juryns beslut kan inte överklagas. 

Pris
Företaget mottar en prissumma på 20.000 kronor och vinnaren kommer att uppmärksammas vid en prisutdelning i maj 2024. Vinnaren får också möjlighet att tillsammans med Företagarna Öresund, Swedbank och Sparbanken Skåne lyftas fram i olika media.

 

Företagarna Öresund
Företagarna Öresund är verksamma i Burlöv, Kävlinge, Lomma och Staffanstorps kommun.

Tillsammans bildar vi ett intressant nätverk. Vi verkar för företagande, företagares rättigheter och att bidra till ett gott företagsklimat. Vi erbjuder välbesökta företagsluncher och företagsbesök, utser Årets Företagare och Årets Unga Företagare.  Vi utser också som enda förening i landet Årets Hållbara Företagare. 

Samarbetspartners 

    8313_Sparbanken_Skane_Vector_2R_Pos.png

Fler nyheter från Företagarna