För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Best Western och SJ bjöd på resa till Göteborg

Publicerad 24 apr 2023
Som medlem i Företagarna får du en rad fördelaktiga förmåner. Ett par av dessa är fantastiska rabatter hos Best Western och SJ. Följ med på ett par dagars studieresa med dessa till Göteborg.

Företagarnas medlemmar har hela 20 procent rabatt på hotellrum på Best Western i hela Norden och 19 procent i resten av världen. Dessutom får våra medlemmar 10 procent rabatt på konferensrum i Sverige. Med 4 500 hotell i hela världen, varav 160 i Skandinavien som till stor del är privatägda kan ingen ha missat de blåa skyltarna, både hemma och på semestern.

Ett stopp på Universeum stod på schemat dag ett. En rundvandring bland fiskar, fåglar och interaktiva skärmar imponerade på alla. Visste du att den Röda Ibisen får sin starka färg till följd av sin kost? Kräftdjur står på dess matsedel.

Temat för de två dagarna var hållbarhet, möten och event. På plats fanns representanter för ett flertal hotell i Skåne, Göteborg och Stockholms län. Deltagarna övernattade på Gothia hotell med en utsikt över staden och Liseberg.

Under våren får alla våra medlemmar 15 procent rabatt hos SJ. Deltagarna i Göteborgsresan fick en rundvisning i SJ:s lounger på Malmö och Göteborg centralstation. Där bjuds det på mat och dryck samt bekväma vilstolar och arbetsplatser till resenärerna.

Det görs av med två gram koldioxid på sträckan Göteborg-Stockholm när man reser med SJ. Det motsvarar utsläppen från ett halvt kryddmått bensin. Med det kunde deltagare från såväl Stockholm som Skåne resa till och från eventet med gott samvete.

 

Fler nyheter från Företagarna