För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Välkomna till en ny månad med Företagarna Öresund

Publicerad 1 mar 2022
Den 24 februari 2022 har föreningen haft sitt årsmöte och flera nya ledamöter har valts in. Läs mer om våra nya ledamöter här (länk längre ner i artikeln) och snart kommer lite utförligare presentation av hela vår styrelse.

Vad händer i mars?

Den 4 mars har vi en kick-off för den nya styrelsen där vi kommer att utbilda nya ledamöter, men också hitta riktlinjer för vad vi som förening ska fokusera på under det kommande året.

Har du som medlem tips på något vi ska arrangera eller engagera oss i, bara hör av dig till oresund@foretagarna.se

Den 8 mars är det dags för businesslunch i Burlöv; redan många anmälda så läs mer och anmäl dig du också! 

Den 22 mars är det företagsfrukost i Lomma – anmäl dig här!

Sist men inte minst – den 31 mars bjuder vi in till ett mycket intressant och spännande företagsbesök hos spelstudion Sharkmob i Malmö. Ett unikt tillfälle att kika in bakom kulisserna hos det som idag är en starkt växande bransch med Malmö i täten. Läs mer och anmäl dig här!

Vad händer i april?

Det återkommer vi med i nästa nyhetsbrev, men såklart blir det ny businesslunch och företagsfrukost - håll utkik!

Nya i styrelsen

Som representanter för Kävlinge kommun har vi valt in Jesper Andersson och Benjamin Altenstam.

Efter många år som delägare i ett lite större bolag har nu Jesper valt att vara konsult på heltid i egna bolaget Ayuda Consulting AB – https://ayuda.se/.

Benjamin är försäljningschef för Trigo AB som är ett familjeföretag som startades av hans farfar och idag drivs av hans far - https://trigoab.se/

Som representant för Staffanstorps kommun har årsmötet valt in Helena Gotthardsson, Elina Nilsson och Sebastian Mickelsson.

Helena driver företaget Awsikt AB - https://awsikt.se/ som erbjuder professionell coaching till både företag och privatpersoner.

Sebastian startade och driver  Solosim AB - http://www.solosim.se/ och är också delägare i företaget ASG Trädgårdstjänster Syd AB - https://www.asgsyd.se/

Elina driver företaget Identiteit -  https://www.identiteit.se/ som arbetar med varumärkesbyggande, och kommunikation med affärsutveckling i fokus.

Fler nyheter från Företagarna